Quares blijft voor u klaar staan.

De Belgische regering kondigde extra maatregelen aan in de strijd tegen de verspreiding van het Corona virus. Quares blijft haar klanten helpen en beschikt over de innovatieve en digitale tools voor een perfecte service.

Calendar icon02 november 2020

Om de gezondheid van zowel onze klanten als die van onze medewerkers voorop te stellen, houden we zorgvuldig rekening met de maatregelen opgelegd door de overheid én de richtlijnen gecommuniceerd door de Confederatie van Immobiliënberoepen CIB-Vlaanderen.

Bij Quares zetten we reeds geruime tijd in op innovatieve digitalisering. Hierdoor zijn we al langer dan vandaag vertrouwd met de nodige digitale tools om een optimale service te kunnen blijven garanderen. Onze collega’s werken vanaf vandaag weliswaar maximaal van thuis uit, maar we staan zoals altijd klaar voor u! We zijn steeds bereikbaar online en per telefoon.

Pandbezichtigingen met een makelaar kunnen nog steeds plaatsvinden. We vragen je wel om met maximaal 2 personen te komen en je te houden aan de wel bekende voorzorgsmaatregelen (mondmasker, afstand houden en handen ontsmetten).

Bovendien kan u op de Quares website ook een groot aantal van de panden in onze portefeuille virtueel bezoeken!

Dankzij de flexibiliteit van onze werknemers garanderen we ook in deze moeilijke periode de continuïteit van onze service aan onze klanten.

Samen beperken we de verspreiding van het Corona virus én houden we de economie draaiende.

 

Overzicht