Quares verkoopt om de twee dagen een studentenkot

Sinds midden april is Quares er in geslaagd om minstens om de twee dagen één unit van het studentenhuisvestingsproject “StuCity” te verkopen. Intussen is ongeveer 80% van alle units verkocht. Hiermee verkoopt Quares dubbel zo snel dan de vooropgestelde doelstelling van de ontwikkelaar.

Calendar icon10 juli 2013

Met initiële prijzen vanaf 94.900 euro en een verzekerd rendement van 4,5% is studentenhuisvesting een waardig alternatief voor de lage rentevoeten op spaarboekjes. Neem hierbij nog de stabiliteit dewelke vastgoed biedt en de toplocatie van dit project. Hierdoor zijn alle mogelijke onzekerheden van de investering weggenomen.

Het project: StuCity
 
StuCity ligt in het centrum van Antwerpen, midden in de studentenbuurt, op een unieke locatie op minder dan 5 minuten wandelen van de Plantijn, KU Leuven / Thomas More, Karel De Grote en Artesis Hogescholen. Antwerp Management School en Universiteit Antwerpen hebben zelfs een campus in dezelfde straat.

De kamers zijn voorzien van een eigen badkamer en comfortabel ingericht met een kast, bureau en bed. Eens de investeerder zijn keuze heeft gemaakt, hoeft de student enkel nog zijn persoonlijke spullen mee te brengen. Vanaf september 2014 zullen deze studentenkamers dan ook volledig afgewerkt en ingericht ter beschikking staan voor de gelukkigen onder hen.

Contacteer ons

Contacteer medewerker

Floris
Simoens

Head of Immo Services

floris.simoens@quares.be
Overzicht