Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon

Squadron

Location iconHofstraat 47, 9100 Sint-niklaas

Reeds 40% verkocht

Price iconVanaf 141.000
Quote icon

Unieke plek in een bruisende stadsbuurt.

RUST IN DE STAD

Wonen in Sint-Niklaas, leven in de stad en tevens genieten van de rust. Een unieke plek in de buurt waar u helemaal uzelf kan zijn. Residentie Squadron geeft u het beste van al die werelden. Moderne, comfortabele en tevens ruime nieuwbouwappartementen in een bruisende stadsbuurt. Wonen in Residentie Squadron is wonen in een kleinschalig gebouw, in het centrum van Sint-Niklaas, op wandelafstand van de Grote Markt, de Stationsstraat en het station.

AFWERKING OP MAAT

Een hoogstaande nieuwbouw wordt voorzien van de hedendaagse luxe. De binneninrichting van de appartementen is naar keuze. De koper richt, vertrekkend vanuit een kwalitatief basispakket, zijn eigen appartement volledig in naar eigen smaak en voorkeur. Zo wordt uw appartement het verlengde van uw persoonlijkheid en is het elke dag opnieuw zalig thuiskomen in een woning die aan al uw wensen voldoet.

RUIMTELIJK GEVOEL

Elk appartement is voorzien van een ruim terras én een ruime berging. De bewoonbare oppervlaktes gaan van 70 m² tot 140 m². De terrassen hebben zelfs een grootte van 20 m² tot 45 m².

Op het gelijkvloers worden overdekte autostaanplaatsen en een fietsenberging voorzien. Deze zijn allen toegankelijk via een automatische toegangspoort.

Maak snel uw afspraak op ons kantoor voor meer informatie!

VERLAAGD BTW-TARIEF MOGELIJK

De verkoop geschiedt onder BTW op het constructie-aandeel en registratierechten op het grondaandeel. In het kader van de bepaling over het verlaagde BTW-percentage rond afbraak en heropbouw van gebouwen op het hele Belgische grondgebied is een verlaagd BTW-tarief van 6% in plaats van het klassieke 21% mogelijk indien u aan de voorwaarden voldoet.

Contacteer onze vastgoedexperten voor meer informatie.

Units

Locatie
Verdieping
NaamTypeOpp.Verd.Slpk.TuinTerrasPrijsStatusPlan

Buurt

Neighborhood icon Stationswijk

Een stationsbuurt kan een negatief imago hebben, maar niet in Sint-Niklaas. Het stadsbestuur heeft de stationsbuurt volledig hertekend in een heus stadsvernieuwingsplan. De Stationsstraat, dé winkelstraat van Sint-Niklaas, het Stationsplein én het stationsgebouw werden opnieuw aangelegd en vernieuwd. Sindsdien is deze wijk een zeer gegeerde woonplaats voor pendelaars. De verschillende bars, restaurants, winkels en de Siniscoop zorgen er voor een aangename en bruisende sfeer.

Ontdek meer over deze buurt

Afspraak maken

Sint-Niklaas

Grote Markt 52
B - 9100 Sint-Niklaas

Openingsuren

Maandag
09u00 – 12u30 en op afspraak
Dinsdag
09u00 – 12u30 en op afspraak
Woensdag
09u00 – 12u30 en op afspraak
Donderdag
09u00 – 12u30 en op afspraak
Vrijdag
09u00 – 12u30 en op afspraak
Zaterdag
Enkel op afspraak.

Contacteer ons

Vul dit formulier in en we nemen contact met je op.