Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon

BRUUR

Location iconMinderbroedersrui 19, 2000 Antwerpen

Reeds 100% verkocht

Price iconvolledig verkocht
Quote icon

Jouw connectie met de stad.

LIGGING

Gelegen pal in het historisch centrum, op een boogscheut van zowel de kathedraal, de Schelde als het MAS, stelt Quares het kleinschalig nieuwbouwproject BRUUR voor.

Rondkuieren in de historische binnenstad en thuiskomen in hedendaags comfort in een duurzaam en future-proof gebouw.  Genieten van de stadstorens vanuit de zuidwest-georiënteerde leefruimte. 

Dát is de stad beleven zoals het hoort!

TECHNISCH

Het gebouw wordt uitgerust met oog op de noden van de toekomst. Wat energiezuinigheid betreft, wordt de lat gelegd op Bijna-Energie-Neutraal (<E30). Dit zorgt voor een lage energiefactuur én vrijstellingen van onroerende voorheffing. Alle appartementen worden voorzien van ventilatiesysteem D en individuele lucht-water-warmtepompen. 

Er wordt speciale aandacht geschonken aan het optimaliseren van het wooncomfort. De weldoordacht ontworpen, compacte units kunnen naar believen ingericht worden doordat alle muren worden vrijgehouden. Er is namelijk overal vloerverwarming. De slimme Bringme Box in de inkomhal maakt het mogelijk om postpakketten vanop afstand te ontvangen. In de makkelijk bereikbare kelderverdieping bevinden zich de individuele bergingen en fietsstalplaatsen.

INDELING

Iedereen die van de stad houdt, kan hier zijn connectie vinden. Van éénslaapkamer appartementen tot een woning met tuin en ruimte voor een praktijk/kantoor/atelier. Dit zorgt voor de échte urban mix. Elk appartement beschikt bovendien over een aangename buitenruimte.

Buurt

Neighborhood icon Historisch centrum

Het historisch centrum behoeft weinig uitleg. Iedereen kent de Grote Markt, de kathedraal, de Groenplaats… Het zijn dé vaste waarden van Antwerpen. Historische gebouwen, gezellige straatjes, cafés, restaurants, terrasjes… Dit is Antwerpen. Naast de vele toeristen die de stad komen bezoeken, is dit ook voor inwoners een prachtige plek om te vertoeven, te werken én om te wonen.

Ontdek meer over deze buurt

Afspraak maken

Antwerpen

Museumstraat 50
B - 2000 Antwerpen

Openingsuren

Maandag
09u00 – 12u30 en 13u30 – 18u00
Dinsdag
09u00 – 12u30 en 13u30 – 18u00
Woensdag
09u00 – 12u30 en 13u30 – 18u00
Donderdag
09u00 – 12u30 en 13u30 – 18u00
Vrijdag
09u00 – 12u30 en 13u30 – 18u00
Zaterdag
Enkel op afspraak

Contacteer ons

Vul dit formulier in en we nemen contact met je op.