Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon

Noor

Location iconSchijfstraat 84, 2800 Mechelen

Reeds 87% verkocht

Price iconVanaf 25.000
Quote icon

Oase van licht nabij de binnenstad.

LICHT EN RUST

De naam ‘Noor’ staat voor ‘licht’ en dat is meteen één van de pijlers van dit prestigieuze nieuwbouwproject. Alle appartementen baden namelijk in het licht dankzij de vele strategisch geplaatste ramen en kijken bovendien uit op de groene omgeving.

GROENE RUIMTE

Noor wordt ontwikkeld in een binnengebied waar groene ruimte en rust centraal staan. Er worden 2 moderne gebouwen met in totaal 12 appartementen opgetrokken. Bij de indeling van de appartementen stelde de architect steeds het ruimtelijke karakter voorop. De beschikbare oppervlaktes worden hierdoor maximaal benut.

De appartementen genieten een aangenaam uitzicht op het binnenplein en het achterliggende park. Het binnenplein wordt volledig aangekleed met groen alsook met zitbanken voor ontspanning. Achteraan bevindt er zich toegang tot het buurtpark met speeltuin. Deze wordt 's avonds afgesloten zodat uitsluitend de bewoners van Noor toegang hebben tot het binnengebied.

LIGGING

Residentie Noor is uw ontsnapping aan de drukte op een boogscheut van de binnenstad. De locatie vormt een ideale uitvalsbasis, gelegen op wandelafstand van alle winkels, horeca en openbare diensten. Bovendien beschikt deze buurt over een waaier aan voorzieningen zoals scholen, kinderopvang, speel-, sport- en recreatiefaciliteiten. Openbaar vervoer vindt u op wandelafstand en de verbinding met de verkeersas N16 / E19 is eenvoudig te bereiken.

COMMERCIEEL

De oplevering van dit project wordt voorzien in juli 2021. Onderstaande verkoopprijzen zijn exclusief BTW en registratierechten. Het project wordt niet verkocht onder Wet Breyne. Dit heeft als voordeel dat u niet in schijven dient te betalen naargelang de bouw van het project, maar pas eenmalig bij de oplevering. Er is de mogelijkheid tot het aankopen van ondergrondse autostaanplaatsen en bergruimte. 

VERLAAGD BTW-TARIEF MOGELIJK

De verkoop geschiedt onder BTW op het constructie-aandeel en registratierechten op het grondaandeel. In het kader van de bepaling over het verlaagde BTW-percentage rond afbraak en heropbouw van gebouwen op het hele Belgische grondgebied is een verlaagd BTW-tarief van 6% in plaats van het klassieke 21% mogelijk indien u aan de voorwaarden voldoet.

Contacteer onze vastgoedexperten voor meer informatie.

Units

Locatie
Verdieping
NaamTypeOpp.Verd.Slpk.TuinTerrasPrijsStatusPlan

Buurt

Neighborhood icon Mechelen Noord

Mechelen Noord vormt het noordelijke deel van de Mechelse rand. Het Tivolipark is er een groene long waar onder meer een kinderboerderij en een brasserie een plek vonden. De buurt is uitstekend gelegen met aansluitingen op verschillende verkeersassen. Tegelijk blijft het er rustig en groen. Winkels, scholen, openbaar vervoer,… het is hier allemaal op wandelafstand. Net daarom vinden heel wat gezinnen hier hun thuis.

Ontdek meer over deze buurt

Afspraak maken

Mechelen

Korenmarkt 8
B - 2800 Mechelen

Openingsuren

Maandag
09u00 – 12u30 en op afspraak
Dinsdag
09u00 – 12u30 en op afspraak
Woensdag
09u00 – 12u30 en op afspraak
Donderdag
09u00 – 12u30 en op afspraak
Vrijdag
09u00 – 12u30 en op afspraak
Zaterdag
Enkel op afspraak.

Contacteer ons

Vul dit formulier in en we nemen contact met je op.