Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon

Aan den Berm

Location iconAntwerpsestraat 205, 2640 Mortsel

Reeds 100% verkocht

Price iconvolledig verkocht
Quote icon

Wonen in Mortsel, da's overal vlakbij.

AAN DEN BERM

Centraal gelegen op de grens van Mortsel en Berchem stellen Quares en Verelst het project Aan den Berm voor. Van minimalistische één slaapkamer appartementen tot een duplex met drie slaapkamers, deze 12 unieke appartementen bieden voor ieder wat wils. 
 

HEDENDAAGS COMFORT

Je beleeft hier de stad, maar kan evenwel thuiskomen in hedendaags comfort en volledig ontspannen op een zuidwest gericht terras of in de tuin. Er worden bovendien meer dan voldoende fietsenstallingen, bergingen en parkeerplaatsen voorzien. Deze laatsten zijn eenvoudig bereikbaar met een hypermoderne auto-lift: geen gedoe met steile hellingen of smalle inritten! 

GROENE LONG

De buurt is echt fantastisch. Het project dankt haar naam aan de oude spoorwegberm of ‘den Berm’, de groene long langs de Krijgsbaan die vanaf de grens met Wilrijk tot aan natuurgebied Klein Zwitserland loopt. Voor een optimale bereikbaarheid kan je indien nodig het centrum van Mortsel ontwijken en bovendien zit je snel bij de invalswegen naar Mechelen en Brussel. Het Antwerpse centrum is dan weer ideaal te doen met de fiets of met de tram.

VERLAAGD BTW-TARIEF MOGELIJK

De verkoop geschiedt onder BTW op het constructie-aandeel en registratierechten op het grondaandeel. In het kader van de bepaling over het verlaagde BTW-percentage rond afbraak en heropbouw van gebouwen op het hele Belgische grondgebied is een verlaagd BTW-tarief van 6% in plaats van het klassieke 21% mogelijk indien u aan de voorwaarden voldoet.

Contacteer onze vastgoedexperten voor meer informatie.

Units

Locatie
Verdieping
NaamTypeOpp.Verd.Slpk.TuinTerrasPrijsStatusPlan

Buurt

Neighborhood icon Zuidrand

De centrale ligging van De Zuidrand biedt de perfecte verbinding naar Antwerpen, Brussel en Gent. Bovendien maken de vele weiden en bossen het heel mooi en rustig wonen in de talrijke villawijken van de Zuidrand. Alle faciliteiten zoals scholen, sportdomeinen, uitgaansmogelijkheden en winkels zijn in de buurt. Zo biedt de Boomsesteenweg (A12) een uitgebreid gamma aan detailhandels en grotere (internationale) winkelketens waarvoor ook de inwoners van de omliggende streken naar 'de Zuidrand' komen.

Ontdek meer over deze buurt

Afspraak maken

Antwerpen

Museumstraat 50
B - 2000 Antwerpen

Openingsuren

Maandag
09u00 – 12u30 en 13u30 – 18u00
Dinsdag
09u00 – 12u30 en 13u30 – 18u00
Woensdag
09u00 – 12u30 en 13u30 – 18u00
Donderdag
09u00 – 12u30 en 13u30 – 18u00
Vrijdag
09u00 – 12u30 en 13u30 – 18u00
Zaterdag
Enkel op afspraak

Contacteer ons

Vul dit formulier in en we nemen contact met je op.