Uw betrouwbare partner op de Antwerpse vastgoedmarkt

Het is tegenwoordig niet altijd gemakkelijk een lijn in de vastgoedprijzen te zien. Zo ook in Antwerpen. Volgens sommige zal de Antwerpse vastgoed dalen, terwijl anderen spreken over een stijging. Maar 1 ding is zeker, Antwerpen is een stad die leeft en waar graag geleefd wordt.

Calendar icon17 October 2013

De Antwerpse woningmarkt bruist

Net zoals de stad zelf, bruist de Antwerpse woningmarkt meer dan ooit tevoren. Verschillende stadsdelen zijn of worden opgewaardeerd. De ‘Stad’ is continu in evolutie. Je hoeft geen Antwerpenaar te zijn om te zien dat Antwerpen een stad is die leeft. Denk maar aan de gezellige Sint-Andries buurt, het speelse parkspoor noord of de kaaien waar het heerlijk vertoeven is. Maar die charme ligt ook in de diversiteit. Denk maar aan de gezellig drukke Meir of het historische stadsgedeelte met de wereldwijd gerenommeerde diamantbuurt. Verscheidenheid genoeg.

Een betrouwbare makelaar die u helpt in de keuze van uw woonplaats

Er zijn ongelofelijk veel mooie en fijne plaatsen om te wonen in Antwerpen. Liever het hippe Zuid of het historische Noord? Of gemakkelijk dicht bij het station? Hoe kiezen waar te wonen? Dit is geen gemakkelijke keuze. Vooral omdat thuiskomen na  een drukke werkdag staat of valt met een fijne woonplaats in een aangename buurt. Net daar kunnen wij u bij helpen.

Verscheidenheid troef, onze referentie in vastgoed

Quares staat voor meer dan een hoop bakstenen. Met onze jarenlange ervaring in het beheer van verschillende vastgoedprojecten en immobiliën, kunnen we u perfect adviseren en bijstaan bij het vinden van uw droomwoning. En dat is wat we het liefste doen. Wij weten als geen ander wat het betekent zich ergens ‘thuis’ te voelen. Bovendien kennen we Antwerpen door en door.

Wij weten dat een woning kopen of huren meer is dan een maandelijks bedrag dat betaalt dient te worden. De correcte prijzen zijn onze maatstaf en de verschillende Antwerpse buurten hebben weinig geheimen voor ons. En die delen we graag met u.

Overview