Meer dan alleen makelaardij

Quares beschikt naast Agency Services, het gemotiveerde team van makelaars met een passie voor vastgoed, ook nog over 3 andere afdelingen: Property Services, Community Services en Investment Services.

Investeren in vastgoedaandelen biedt onbetwistbare voordelen. Maar u hebt zelf te weinig tijd om u te verdiepen in de vastgoedmarkt? Of u zoekt meer spreiding in uw vastgoedportefeuille? Dan bieden onze beleggingsvennootschappen van de divisieInvestment Services een mooie oplossing.

Het beheer van uw professioneel vastgoed kan u in alle vertrouwen overlaten aan onze afdeling Property Services. We bieden u een brede waaier aan diensten waaronder property management, facility management, park management, project management ... 

Onze afdeling Community Services geeft vorm aan de vastgoeduitdagingen van morgen. Dat doen we onder meer via subsidiebegeleiding, smart cities, environmental consulting en procesconsulting. 

Dankzij de kruisbestuiving en synergiën tussen deze 4 divisies kunnen wij een op maat gemaakte oplossing bieden op elke “vastgoedbehoefte”. Hierdoor onderscheiden wij ons van andere vastgoedkantoren.