Over ons

Over Ons

Uw persoonlijke vastgoedmakelaar

Als residentieel makelaar is Quares gespecialiseerd in kwalitatief vastgoed en nieuwbouwpanden, zowel te koop als te huur.

(Y)our team

Maak kennis met onze collega’s. Quares besteedt enorm veel aandacht aan opleiding en coaching van haar medewerkers. Met hun proactieve aanpak en kwaliteitsvolle dienstverlening willen we ons onderscheiden en elke klant een meerwaarde bieden.

Een aanbod met karakter

Onze portefeuille is erg gevarieerd: charmante herenwoningen, leuke rijhuisjes, trendy en klassieke appartementen, luxueuze vrijstaande villa’s en landhuizen,… gelegen op bijzondere locaties en/of voorzien van unieke stijlelementen.

Onze klanten

We delen onze klanten op in 3 grote groepen: particulieren, projectontwikkelaars en investeerders, zowel privé als professioneel.

Innovatie

Onze CRM-systemen zijn specifiek ontwikkeld om automatisch en op continue basis de vraag van “zoekende” klanten te koppelen aan ons aanbod. Dankzij onze zorgvuldig opgebouwde database staan wij in contact met meer dan 60.000 personen.

Kwaliteitscharter

Kwaliteit moet tastbaar zijn. Daarom stelden we er een charter voor op. Uw garantie op een kwaliteitsvolle service.

Meer dan alleen makelaardij

Quares beschikt naast Agency, het gemotiveerd team van makelaars met een passie voor vastgoed, ook nog over 3 andere afdelingen: Investment, Management en Consulting.

Quares voor projectontwikkelaars

Quares heeft zich van bij de start gespecialiseerd in de verkoop van residentiële nieuwbouwprojecten, ook op plan. Kopers die een nieuwbouw zoeken, krijgen een aanpak aangepast aan deze niche.

Unieke concepten

Quares staat garant voor een gepersonaliseerde, professionele en exclusieve service bij de verkoop of verhuur van uw vastgoed. We zetten onze ervaring, ons uitgebreid netwerk, onze deskundigheid en kennis van de markt graag actief in voor u.