Quares for project developers

Quares heeft zich van bij de start gespecialiseerd in de verkoop van residentiële nieuwbouwprojecten, ook op plan. Kopers die een nieuwbouw zoeken, krijgen een aanpak aangepast aan deze niche. Onze nieuwbouwspecialisten begeleiden dit verkoopproces. U krijgt als professionele projectontwikkelaar een dienstverlening op maat. 

We bieden diensten aan op 2 sleutelmomenten: 

  • Tijdens het voortraject adviseren we rond de economische optimalisatie, de ideale intekening van de plannen en de indeling van appartementen/woningen, enz.  
  • Daarnaast nemen we ook het verkoop-/verhuurtraject voor onze rekening. Nieuwbouwprojecten vragen een aangepaste aanpak die verschilt van de verkoop van bestaand residentieel vastgoed. Er is immers geen afgewerkt product om te bekijken. We overtuigen onze klanten op basis van een gedetailleerd plan. 

In elk stadium van het ontwikkelingsproces kan u een beroep doen op ons, voor elke expertise die u nodig hebt. Ons kantoor beschikt over alle faciliteiten, zoals vergaderzalen, technische ondersteuning, onthaal, projectiemogelijkheden, … om uw project op de beste manier  voor te stellen aan potentiële klanten. Bovendien stellen we een marketingplan op voor uw project  zodat de juiste mensen in de juiste regio op de hoogte worden gebracht.