Verkopen met Quares: expertise waarop u kan rekenen

Wat kan Quares u bieden?

Quares staat garant voor een gepersonaliseerde, exclusieve en stressvrije service bij de verkoop of verhuur van kwaliteitsvol vastgoed

Van onze begeleiding en service mag u veel verwachten. We zetten onze ervaring, ons uitgebreid netwerk, onze deskundigheid en kennis van de markt graag actief in om uw pand met succes en tegen de beste marktprijs te verkopen of verhuren.

Gratis schatting

Hoe pakken wij de verkoop van uw woning aan?

1 - Waardebepaling

Bij Quares verbinden we ons er toe steeds een correcte en realistische waardebepaling te leveren. Een overwaardering kan immers leiden tot een verkoop aan een lagere dan de werkelijke waarde. Twijfel je over de waarde van uw eigendom? Vraag dan een gratis schatting aan.
GRATIS SCHATTING

2 - Fotografie

Een eerste indruk die kan tellen, daar zorgt onze huisfotograaf voor. Wij presenteren uw eigendom op de best mogelijk manier. Door het gebruik van drones en video tot virtuele rondleidingen, hologrammen. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Wil je al even kennismaken met de stijl van onze fotograaf? Bekijk dan onze panden.
NAAR ONZE PANDEN

3 - Een volledig dossier

We starten onmiddellijk met de opmaak van uw verkoopdossier, in samenspraak met uw notaris. We vragen de nodige attesten aan, winnen kadastrale inlichtingen in, helpen u aan de nodige energiecertificaten enz. Geen papierwerk meer voor u! Toch nog vragen? Stuur ons een bericht.
STUUR ONS

4 - Marketing

Quares gaat nog een pak verder! Elke eigendom krijgt een op maat gemaakt marketingplan. Van offline tot online communicatie, wij zijn overal aanwezig. Ontdek er alles over in ons 9 stappenplan.
marketingplan

5 - Bezoeken

Alle bezoeken worden begeleid door een Quares vastgoedmakelaar. Wanneer we beschikken over de sleutel van uw eigendom, is uw aanwezigheid niet vereist. Onze makelaar brengt u na afloop steeds op de hoogte van het verloop. Daarnaast kan u het hele proces ook online volgen dankzij uw MyQuares account!
My Quares account

6 - Compromis & akte

Wanneer er een akkoord ontstaat over de geboden prijs, zorgen we er voor dat een juridisch correcte verkoopovereenkomst wordt opgemaakt. Daarna zorgt uw makelaar voor een volledige dossieroverdracht naar de notaris

HOOR HET EENS VAN IEMAND ANDERS

Afgelopen jaar maakten we meer dan 500 verkopers en verhuurders gelukkig met onze persoonlijke en professionele aanpak. We laten ze graag even zelf aan het woord:

Nog vragen?

Nog vragen?

Een woning verkopen zonder makelaar, waarom niet? Vooral met alle mogelijkheden die het internet biedt, lijkt het een aantrekkelijke optie. U zou bovendien de beperkte kost van de makelaar besparen. Maar denk eraan dat u als verkoper verplicht bent te voldoen aan heel wat wettelijke en administratieve verplichtingen. Wij zijn hier als experten mee vertrouwd en ontzorgen u graag in dit proces. Bovendien zijn potentiële kopers meer ontspannen wanneer de eigenaar niet aanwezig is bij een eerste bezoek en kunnen onze makelaars dankzij hun onderhandelingstechnieken uw verkoop maximaliseren. Daarenboven bent u pas het makelaarsloon verschuldigd zodra de transactie succesvol werd afgerond. Wij garanderen u een snelle verkoop tegen de beste prijs voor uw pand.
Het makelaarsloon – Het makelaarsloon wordt pas betaalbaar nadat we een koper vonden voor uw eigendom en een bindende verkoopovereenkomst werd getekend. Het makelaarsloon is een percentage op de effectieve verkoopprijs. Het ereloon voor deze bemiddeling bij verkoop bedraagt 3% (excl. BTW) op de verkoopprijs. Attesten – Wanneer u een eigendom verkoopt, bent u verplicht verschillende attesten voor te leggen aan de kandidaat-koper. Zo is er het energieprestatiecertificaat of het EPC, een keuringsattest van de elektrische installatie, attesten van de syndicus voor appartementen in mede-eigendom, ... Quares kan de aanlevering van deze attesten voor u verzorgen.
U moet alle ruimten zeker niet herinrichten voor uw pand in de verkoop gaat. Toch kan een lik verf vaak het verschil maken. Aangename geuren maken uw pand nog gezelliger. Daarnaast zijn orde en netheid cruciaal bij een bezoek. Spullen die u na uw verhuis niet meer nodig hebt, kan u beter nu al verwijderen. Less is more! Quares kan u hierin praktisch begeleiden.
Alle bezoeken worden begeleid door een Quares vastgoedmakelaar. Wanneer wij beschikken over de sleutel en/of de code van uw eigendom, is uw aanwezigheid niet vereist. Een koper zal bovendien meer ontspannen zijn wanneer u als verkoper niet aanwezig bent. Onze makelaar kan dan met de kandidaat-koper een open gesprek voeren, wat de verkoop alleen maar kan bevorderen.

Maak kennis met onze makelaars

 Met een team van 22 enthousiastelingen op drie verschillende locaties staan we klaar om u te helpen. Maar wie zijn de mensen achter deze makelaars? Ontmoet ze!

Overtuigd?

Vraag dan snel hieronder uw gratis waardebepaling op en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.