Woning verkopen: onze marketingaanpak

Voor elke verkoop van een woning, appartement of project maakt Quares een gepast  marketingplan. Het is immers belangrijk de juiste tools te gebruiken voor een specifieke doelgroep. Wij combineren in het marketingplan online en offline marketing om zo veel mogelijk mensen te bereiken. We geven je alvast een overzicht van ons marketingplan.

Gratis schatting aanvragen

1 - Plaatsen van een Quares verkoopbord

Met een verkoopbord van Quares aan uw eigendom weten voorbijgangers wat ze mogen verwachten. Dit kwaliteitslabel verlengt het grootse karakter van uw woning en informeert de micro-omgeving.
 

2 - Jouw woning op online vastgoedplatformen

Elk eigendom zetten we op de beste manier in de markt. Op de belangrijkste portaalsites (zoals Immoweb, Immoscoop, Zimmo, Luxevastgoed, Realo, Immovlan, enzovoort…) springt uw woning  onmiddellijk in het oog dankzij onze extra visibiliteitspakketten.
 

3 - Online marketing campagnes

Via direct-marketing campagnes, die we waar nodig periodiek bijsturen, zorgen we er voor dat onze advertenties op Google, Facebook, Instagram, Linkedin en YouTube aan precies de juiste doelgroep getoond worden. Expertise tot in de kleinste details maken hier het verschil: Wist u bv. dat er online maar liefst 9 keer vaker wordt gezocht op ‘huis’ dan op ‘woning’?

 

Tot hier kan u het zelf ook? Quares gaat nog een pak verder voor de verkoop van uw woning!

4 - Publiciteit op quares.be

Op onze eigen website komt uw pand nog beter tot zijn recht dan op de gekende immo-sites. Naast een doelgerichter publiek beschikken we o.a. over meer details, een rechtstreekse lijn voor het maken van afspraken en 100% compatibiliteit met de verschillende contenttypes.

5 - Quares VIP

Quares is de ideale matchmaker tussen mensen die hun woning verkopen en mensen die op zoek zijn naar een nieuwe thuis. Onze makelaars en onze grote database met zo’n 60.000 actief zoekende klanten (VIP’s) binnen het kwalitatieve marktsegment zorgen er voor dat dit proces op wieltjes verloopt. De VIP leden ontvangen steeds een vooraankondiging om de panden  in avant-première te kunnen bekijken. Een erg efficiënte manier zo blijkt, want een groot aantal van de kopers komt uit onze eigen database.

6 - Quares PRE-SALE

Een Quares pre-sale is hét lanceermoment van de verkoop van een eigendom. We bouwen de spanning op en scheppen het ultieme klimaat om uw pand snel en efficiënt te verkopen. Kandidaat-kopers krijgen aansluitend op elkaar de mogelijkheid om uw eigendom te bezoeken.  Zo raakte maar liefst 80% van de panden in pre-sale al op de eerste kijkdag verkocht. En zo niet, volgt er nadien een herlancering via de vastgoedplatformen. Op die manier creëren we niet één, maar meerdere piekmomenten!

7 - Drukwerk

We beschikken over rechtstreekse contacten bij de grote spelers in het perslandschap. We adverteren niet alleen regelmatig in o.a. De Gazet van Antwerpen, De Zondag, De Standaard Magazine, maar brengen ook op periodieke basis onze eigen brochures en flyers in groten getale uit.

8 - Etalages op toplocaties

Onze kantoren (in Antwerpen, Mechelen en Sint-Niklaas) zijn allen gelegen op locaties met heel veel passanten. De etalages nodigen uit om een kijkje te nemen naar de panden en projecten die we hier afwisselend in de kijker plaatsen. Alle onthaalmedewerkers zijn getraind om potentiële kopers op een professionele wijze op te vangen en afspraken tot bezichtiging vast te leggen.

9 - Quares branding

Wanneer u uw eigendom te koop stelt bij Quares profiteert u mee van de algemene imagoreclame. U ziet onze publiciteit regelmatig terug op vaste banners, spandoeken, affiches, reclame op trams en bussen, gesponsorde events en nog zo veel meer. Hier refereren we steevast naar de Quares website, waar bezoekers ook uw pand terugvinden. Het hoeft geen betoog: Als lid van de Quares-familie geniet uw eigendom maximale visibiliteit.

Overtuigd?

Vraag dan snel hieronder een vrijblijvende waardebepaling op en wij zorgen voor de rest!