Hoor het eens van een ander...

Kwaliteit in vastgoed én in service

Binnen Quares staat kwaliteit centraal, niet enkel in vastgoed, ook in onze services. Wij kunnen dit dan wel van de daken schreeuwen, maar laten liever onze eigen klanten even aan het woord om hun ervaringen te delen:

Zelf uw ervaring delen? Stuur ons een bericht.

Vriendelijk en vlot (4/5)

Een geweldig vlotte service , met heel veel lof aan E.B.! Een geweldige persoon, vriendelijk, vlot in de omgang, met de glimlach beantwoorde hij al je vragen! Bedankt voor alles! - F.D.

100% liefde en kennis voor de job (5/5)

Ik kocht mijn appartement in Zemst en verkocht mijn huis in Diegem met de bemiddeling van L.V.E.. Bij deze wil ik benadrukken dat L. een heel professionele en grote hulp is geweest om alles tot een goed einde te brengen. Het was een moeilijke periode (Corona) en toch is ze alles blijven opvolgen binnen het wettelijke. Haar communicatie was duidelijk en transparant. Ze gaf advies zonder opdringerig te zijn. Ze was niet enkel hulp bij de koop/verkoop, maar ze hield ook rekening met mijn persoonlijke grenzen. L. is een sterke dame, die haar job voor 100% met kennis en liefde uitoefent. Ik ben heel gelukkig in mijn nieuw appartement. Namens mij en mijn kinderen wens ik haar verder veel succes. - B.M.

Professionele afhandeling (5/5)

Recent heeft Quares voor ons een verhuurtransactie afgesloten. Zeer professionele afhandeling van het dossier! - B.C.

Persoonlijke behandeling (5/5)

Quares biedt uitstekende en tijdige ondersteuning aan mensen die een appartement verhuren. De persoonlijke begeleiding is zeker een toegevoegde waarde in een wereld waarin de complexiteit van het verhuren van appartementen is toegenomen. Ik heb in het verleden met veel kantoren gewerkt; Quares biedt de beste ondersteuning die ik tot nu toe heb ervaren. - D.C.

Staat u zelf op het punt te verkopen?

En weet u niet goed hier aan te beginnen?  Heeft u vragen, wilt u graag de waarde van uw huidige woning weten of gewoon een goed gesprek hebben? Quares, is uw persoonlijke vastgoedmakelaar die klaarstaat om u te begeleiden in dit proces. 

Wij staan klaar voor u.
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.