Investeer in Pulse Antwerpen: hoog huurpotentieel en rendement

Antwerpen staat bekend om zijn bloeiende vastgoedmarkt. Ontdek waarom investeren in Pulse Antwerpen een slimme zet is voor zowel ervaren als beginnende investeerders.

Calendar icon30 juli 2024

Antwerpen staat bekend om zijn bloeiende vastgoedmarkt. Ontdek waarom investeren in Pulse Antwerpen een slimme zet is voor zowel ervaren als beginnende investeerders.

Een strategische locatie
Pulse Antwerpen is strategisch gelegen nabij de Antwerpse Zoo en het Centraal Station. Deze locatie zorgt voor een hoog huurpotentieel dankzij de gemakkelijke toegang tot openbaar vervoer en de nabijheid van culturele en historische bezienswaardigheden.

Duurzame en hoogwaardige afwerking
De appartementen in Pulse zijn voorzien van duurzame materialen en hoogwaardige afwerking, wat bijdraagt aan de aantrekkingskracht voor huurders. De moderne en smaakvolle interieurs, gecombineerd met een goed georiënteerd terras, bieden een luxueuze leefomgeving.

Fiscale voordelen
Investeerders in Pulse Antwerpen profiteren van fiscale voordelen, zoals een vermindering van 50% van de onroerende voorheffing gedurende vijf jaar dankzij het gunstige E-peil (E-20). Dit maakt het project financieel aantrekkelijk op de lange termijn.

Rendement op lange termijn
De vastgoedmarkt in Antwerpen blijft groeien, wat betekent dat investeerders kunnen rekenen op een solide rendement op hun investering. De combinatie van hoogwaardige afwerking, duurzame technologieën en een strategische locatie zorgt voor een stabiele inkomstenstroom.


Neem contact op via 03 294 50 57, info@quares.be of immo.quares.be/pulse-antwerpen voor een vrijblijvend gesprek en ontdek de investeringsmogelijkheden in Pulse Antwerpen.

 

INTRESSE? MAAK EEN AFSPRAAK
Overzicht