Quares start verkoop van nieuwbouwproject Pulse, gelegen achter het Antwerps Centraal Station.

Quares start verkoop van nieuwbouwproject Pulse ontwikkeld door Ghelamco. Met 43 Bijna Energie Neutrale appartementen belichaamt Pulse de toekomst van duurzaam wonen in een stedelijke omgeving.

Calendar icon23 februari 2024

Quares heeft de verkoop aangekondigd van het innovatieve nieuwbouwproject Pulse, een realisatie van Ghelamco. Dit project, gelegen in het hart van Antwerpen achter het Centraal Station, is een toonbeeld van duurzaam stedelijk wonen. Met 43 Bijna Energie Neutrale (BEN) appartementen zet Pulse een nieuwe standaard voor modern en ecologisch bewust leven.

Duurzaamheid en Locatie

Pulse vertegenwoordigt de perfecte harmonie tussen leven in de stad en duurzaam wonen. Gelegen nabij de Antwerpse Zoo en het Centraal Station, combineert het project het beste van twee werelden: de dynamiek van de stad en de rust van een groene, duurzame leefomgeving. De appartementen zijn ontworpen met oog voor detail, waarbij gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen en een strak design om een tijdloze elegantie en comfort te garanderen.

Unieke Woonervaring

De woonruimtes binnen Pulse zijn ontworpen om een naadloze integratie met de buitenwereld te bevorderen. Grote raampartijen zorgen niet alleen voor een overvloed aan natuurlijk licht maar bieden ook een adembenemend uitzicht op de stad en haar karakteristieke bezienswaardigheden. Dit zorgt voor een unieke woonervaring waarbij bewoners het kloppende hart van de stad kunnen voelen, terwijl ze genieten van het comfort en de rust van hun eigen duurzame thuis.

Leven in het Hart van Antwerpen

De locatie van Pulse is ongeëvenaard. De nabijheid van zowel culturele als historische landmarks, samen met een uitgebreide keuze aan openbaar vervoer, maakt van Pulse een ideale plek om te wonen. Bewoners kunnen de stad ontdekken en beleven vanuit een unieke basis die zowel toegang biedt tot de bruisende stadsdynamiek als de rust van een groene oase.

Contact en Informatie

Pulse is meer dan een woonproject; het is een visie op de toekomst van stedelijk leven. Met zijn duurzame benadering, strategische locatie en moderne architectuur biedt Pulse een ongeëvenaarde levensstijl voor diegenen die het beste van Antwerpen willen ervaren. Stap in de toekomst van wonen door deel uit te maken van dit baanbrekende project.

Voor wie geïnteresseerd is in dit vooruitstrevende project, staat het team van Quares klaar om meer informatie te verstrekken. Dit is uw kans om deel uit te maken van een gemeenschap die waarde hecht aan duurzaamheid, comfort en de dynamiek van het stadsleven.Aarzel niet en neem vandaag nog contact op via telefoon op 03 294 50 57 of via e-mail op info@quares.be voor meer details of om een afspraak te maken. Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van de toekomst van duurzaam wonen in Antwerpen.

 

 

 

 

 

Contacteer ons

Contacteer medewerker

Pieter
De Caluwe

Head of New Projects

Location icon Antwerpen
pieter.de.caluwe@quares.be
Overzicht