start verkoop van nieuwbouwproject terhaven in het hart van de Cadixwijk

Quares kondigt met trots de officiƫle start van de verkoop aan voor teraven, ons nieuwste prestigieuze woonproject gelegen in het hart van de levendige Cadixwijk in Antwerpen. Dit unieke project vertegenwoordigt een nieuwe visie op stedelijk wonen, waar gezinsvriendelijkheid, luxe, duurzaamheid en comfort samensmelten tot een harmonieus geheel.

Calendar icon28 februari 2024

Quares kondigt met trots de officiële start van de verkoop aan voor Ter Haven, ons nieuwste prestigieuze woonproject gelegen in het hart van de levendige Cadixwijk in Antwerpen. Dit unieke project vertegenwoordigt een nieuwe visie op stedelijk wonen, waar gezinsvriendelijkheid, luxe, duurzaamheid en comfort samensmelten tot een harmonieus geheel.

teraven biedt 67 Bijna Energie Neutrale appartementen, elk ontworpen met een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Van ruime en lichtdoorstroomde woonruimtes tot hoogwaardige afwerkingen en materialen, elk aspect van terhaven is zorgvuldig overwogen om een ultieme woonervaring te bieden. Het project biedt niet alleen een adembenemend uitzicht over het water, maar ook een unieke kans om te wonen of te investeren in een van de meest begeerde locaties van Antwerpen.

Gelegen op een steenworp afstand van het bruisende stadscentrum en omgeven door alle nodige voorzieningen, belooft teraven een leven van gemak en schoonheid. Of u nu op zoek bent naar een gezellige thuis voor uw gezin of een slimme investeringskans, Ter Haven voldoet aan al uw wensen.

Wacht niet langer om deel uit te maken van deze buitengewone gemeenschap. De verkoop is nu gestart, en de belangstelling is groot. Neem vandaag nog contact met ons op om uw droomwoning bij terhaven te reserveren.

Voor meer informatie over beschikbaarheid en prijzen, bezoek onze website of neem direct contact op met ons verkoopsteam. We verwelkomen u graag in de wereld van Ter Haven, waar uw nieuwe leven wacht.

Overzicht