Deze 5 podcasts vind je "vastgoed"

Podcasts zijn tegenwoordig razend populair. De makers vertellen een verhaal op een creatieve manier. De luisteraars hebben de vrijheid om podcasts te beluisteren wanneer ze maar willen, bijvoorbeeld tijdens een autorit of een wandeling in de stad. Je kan over elk onderwerp tegenwoordig een podcast vinden. Ook in de vastgoedsector zijn er enkele interessante podcasts te vinden die we even in de verf willen zetten ter gelegenheid van “Dag van de Podcast”:

Calendar icon30 september 2022

1. Brody podcast

Elke aflevering een nieuwe vastgoedexpert, dat is het concept van de Brody podcast. Hiermee willen ze een antwoord bieden op verschillende vragen rond vastgoed en fiscaliteit. Onze eigen CEO, Siham Rahmuni was al te gast in deze podcast om te spreken over duurzaam investeren in vastgoed. Die aflevering kan je hier beluisteren. 

 

2. Vastgoedpraat (CIB)

Het CIB Vlaanderen, voluit ook wel de Confederatie van Immobiliënberoepen Vlaanderen biedt een houvast aan alle vastgoedkantoren in Vlaanderen. In hun podcast “Vastgoedpraat” richten ze zich tot de makelaars maar ook gewone Vlamingen met een baksteen in de maag. Ze gaan in op de actualiteit en tendensen binnen de sector. Elke maand kan je een nieuwe aflevering verwachten.

 

3. Real Estape (Ion) 

Onder deze creatieve naam kan je de podcast vinden van Ion. Om de twee maanden gaan ze de dialoog aan over een topic of trend met een expert uit de vastgoedwereld. Heel interessant dus om even te luisteren tijdens een lange autorit of wandeling. 

 

4. Renovatiezondag

De energieprijzen die stijgen, de bouwstop, woningen die verouderd zijn, het klimaat, de premies. Er zijn redenen genoeg om je woning te renoveren of te laten renoveren. Daarom komt De Zondag met de podcast Renovatiezondag  In deze podcastreeks ontvang je een heleboel informatie rond esthetiek, ecologie en budget. Zeker de moeite om even te ontdekken.

 

5. RUN CPG Podcast

Voor deze laatste podcast steken we het water over naar Canada. De ‘RUN GPG’ Podcast  wordt gepresenteerd door de Greater PROPERTY Group Real Estate Brokerage.
In elke aflevering hebben ze gesprekken met individuen in de wereld van ondernemerschap, business, persoonlijke ontwikkeling, marketing en de vastgoedsector. 

 

Ben je zelf nog een leuke podcast over vastgoed tegengekomen?  Laat het ons zeker weten.
Heb je een vraag over jouw vastgoed? Dan kan je altijd terecht bij één van onze experten. 

Overzicht