Een Quares (werk)dag van stagiaire Britt

Sinds begin februari loopt Britt stage bij Quares in het kantoor te Antwerpen. De komende 8 weken gaat ze dus mee op pad met onze makelaars en ontdekt ze de zeer gevarieerde job als makelaar. Ben je benieuwd wat een stagiaire bij Quares zoal doet? Britt vertelt hoe haar dag er uit ziet.

Calendar icon14 februari 2022

Even voorstellen...

Hallo, ik ben Britt Dufraing studente aan Karel de Grote hogeschool. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar Financie- en verzekeringswezen. In mijn laatste jaar heb ik gekozen voor de optie vastgoed. Ik krijg nu de kans om 8 weken stage te lopen bij Quares en mijn kennis rond vastgoed verder uit te breiden. 

Stagiaire Britt Dufraing Quares Immo Services Antwerpen 1

 

Een dag op het Quares kantoor in Antwerpen

8u45: vertrekken naar kantoor! 

Klaar voor een nieuwe dag. Gelukkig woon ik niet ver 10 minuutjes fietsen en ik ben er.  

Stagiaire Britt Dufraing Quares Immo Services Antwerpen 2

9u00: start werkdag 

De werkdag start ik altijd met het checken van mijn e-mails. 

Stagiaire Britt Dufraing Quares Immo Services Antwerpen 3

10u00: Flyeren

Woensdag is flyer dag. Elke woensdag voormiddag gaan we in verschillende buurten flyeren. 

Stagiaire Britt Dufraing Quares Immo Services Antwerpen 4

13u30: virtuele rondleiding 

Deze namiddag ben ik naar verschillende panden geweest die te huur staan. In deze panden heb ik 360° beelden gemaakt. 

Stagiaire Britt Dufraing Quares Immo Services Antwerpen 5

17u00: bord ophangen

Enkele straten verder van kantoor ben ik een bord gaan ophangen voor een te koop pand. 

Stagiaire Britt Dufraing Quares Immo Services Antwerpen 6

18u00: einde werkdag 

Ik kruip terug mijn fiets op naar mijn kot in Antwerpen. Klaar voor een nieuwe dag morgen!

 

Wij wensen Britt heel veel succes met haar stage bij Quares en natuurlijk ook in het verloop van haar verdere loopbaan. Kent u onze andere collega's binnen Quares al? We stellen ze graag voor aan u. Maak kennis met onze makelaars.

Bent u na het lezen van deze blog geprikkeld om een carrière te overwegen in vastgoed? We kijken er naar uit om u te leren kennen, dit kan voor een stage zijn of een job binnen Quares. Neem contact met ons op via onderstaande knop of stuur een mail naar info@quares.be 

Contacteer ons
Overzicht