Een Quares (werk)dag van stagiaire Mariana

Enkele weken geleden ging de stage van Mariana bij Quares in het kantoor te Mechelen van start. Ze gaat 8 weken mee op pad met onze makelaars en ontdekt alle facetten van de vastgoedwereld. Ben je benieuwd naar wat een stagiaire bij Quares zoal doet? Mariana neemt je mee in één van haar werkdagen binnen Quares.

Calendar icon02 maart 2022

Even voorstellen...

Hallo, ik ben Mariana Grigoryan laatstejaars studente financie- en verzekeringswezen aan Karel de Grote Hogeschool. Vanaf mijn tweede studiejaar merkte ik al gauw/snel dat vastgoed mij het meest aanspreekt. In mijn laatste jaar heb ik als afstudeerrichting vastgoed gekozen. Quares heeft mij de mogelijkheid gegeven om 8 weken stage te lopen om mijn kennis om te zetten in de praktijk en die ook te vergroten binnen dit vak. Daarnaast vind ik het ook heel belangrijk om mensen te helpen in welke situatie dan ook. Verder hou ik van reizen naar verschillende bestemmingen. 

Stagiaire Mariana Grigoryan Quares Immo Services Mechelen 1

Een dag op het Quares kantoor in Mechelen

8u30: richting kantoor Mechelen

Elke dag maak ik een ochtendwandeling met wat muziek. 

Stagiaire Mariana Grigoryan Quares Immo Services Mechelen 2

9u00: begin werkdag

Het eerste wat ik doe is het nakijken of er geen e-mails binnen gekomen zijn in mijn mailbox. 

Stagiaire Mariana Grigoryan Quares Immo Services Mechelen 3

10u00: klanten opbellen + afspraak maken

In de ochtend heb ik verschillende klanten opgebeld om een afspraak in te boeken voor het bezichtigen van panden. 

Stagiaire Mariana Grigoryan Quares Immo Services Mechelen 4

11u00: huurovereenkomsten opstellen/ samenstellen

Rond 11uur doen de we administratieve werken zo heb Ik zelf een huurovereenkomst opgesteld. 

Stagiaire Mariana Grigoryan Quares Immo Services Mechelen 5

14u00: bezichtiging pand 

In de namiddag hebben we altijd een drukke agenda. Alvorens we vertrekken printen we pandfiches, plannen af om de klant een beter zicht/beeld te geven over het pand. We plannen de bezichtigen achter elkaar in omdat dit evidenter is. 

Stagiaire Mariana Grigoryan Quares Immo Services Mechelen 6

15u00: bezichtiging op de werf

Op een namiddag hebben we vaak bezichtigen bij verschillende panden. Als we naar de werf gaan voorzien we altijd extra schoenen omdat de werken nog volop bezig zijn. Ik heb vandaag zelf een bezichtiging van een appartement mogen voortbrengen. Aan de hand van de plannen heb ik geprobeerd om de klant zo veel mogelijk informatie te geven. 

Stagiaire Mariana Grigoryan Quares Immo Services Mechelen 7

18u00: einde werkdag 

Werkdag afsluiten met een smiley om de volgende dag met een smiley terug aan het werk te gaan. 

Stagiaire Mariana Grigoryan Quares Immo Services Mechelen 8

Wij wensen Mariana heel veel succes met haar stage bij Quares en natuurlijk ook in het verloop van haar verdere loopbaan. Kent u onze andere collega's binnen Quares al? We stellen ze graag voor aan u. 

Bent u na het lezen van deze blog geprikkeld om een carrière te overwegen in vastgoed? We kijken er naar uit om u te leren kennen, dit kan voor een stage zijn of een job binnen Quares. Neem contact met ons op via onderstaande knop of stuur een mail naar info@quares.be 

Contacteer ons
Overzicht