Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon

Pulse

Location iconCopernicuslaan 1, 2018 Antwerpen

Verkoop gestart

Price iconVanaf 299.000

The rhythm of urban life

Ontdek Pulse, een harmonieus nieuwbouwproject dat een nieuwe dimensie toevoegt aan het stedelijk wonen in Antwerpen. Dit project, strategisch gelegen in het kloppende hart van de stad, biedt een unieke woonervaring die moderne architectuur combineert met duurzaamheid en comfort. Met 43 Bijna Energie Neutrale appartementen belichaamt Pulse de toekomst van duurzaam wonen in een stedelijke omgeving. 

Elke woonruimte straalt een gevoel van verfijnde eenvoud uit, met een strakke afwerking en hoogwaardige materialen die een tijdloze elegantie uitdragen. Grote raampartijen zorgen voor een
overvloed aan natuurlijk licht en creëren een naadloze verbinding met de stad. 

Gelegen in de nabijheid van de Antwerpse Zoo en het Centraal Station, bieden de appartementen een ongeëvenaard uitzicht op enkele van de meest karakteristieke bezienswaardigheden van de stad! Deze nabijheid tot culturele en historische landmarks, gecombineerd met een brede waaier aan openbaar vervoer, maakt van Pulse een zeer begeerde locatie om te wonen of te investeren. 

Pulse staat symbool voor een leven in balans, op het ritme van de stad.

Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon

Prijzen

 

1 SLPK

Vanaf € 299.000 (excl. btw en kosten)
van 74 m2 tot 88 m2

2 SLPK

Vanaf € 429.000 (excl. btw en kosten)
van 101 m2 tot 125 m2

3 SLPK

Vanaf € 519.000 (excl. btw en kosten)
van 126 m2 tot 145 m2

Buurt

Neighborhood icon Kievitwijk

Pulse is gelegen in de Kievitwijk, in het hart van Antwerpen, waar rijke geschiedenis gecombineerd wordt met moderne ontwikkelingen. Deze wijk heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een levendig gebied dat zowel zakelijke als residentiƫle elementen samenbrengt.

Ontdek meer over deze buurt

Contacteer ons

Vul dit formulier in en we nemen contact met je op.